martes, 25 de noviembre de 2008

Barrio

Enllaços corresponent a la pel·licula Barrio



No he trobat la página oficial

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Miquel, sóc la Noelia Seoane. Et vull dir, que a l'enllaç de Babel, sur la pagina oficial, però no ha ha res! No hi ha més que un títol que diu "Babel", uns noms, pero res mes, ni sinopsi, ni enllaço ni res de res! Mes que res ho dic, perque dilluns em de presentar el treball, i com faig el treball de babel, doncs que potser trec la sinopisi d'un altre lloc, d'acord? si es que pos veure el comenri aquest cap de setmana, t'agrairia que em diguesis alguna cosa, en el blog mateix, en un comentari, ja m'ire passant. Apa siau!

Nara dijo...

Sóc un altre cop jo, la Noelia!
T'enllaç de la sinopsis d'una pel·lícula que crec que estaria força bé mirar a classe, ja que té un gran sentit moral, ja que ens mostra el impossible per arribar a conseguir un somni d'un quatre joves, i les adversitats que se'ls anteposen al camí, s'anomena : "Erreway 4 caminos"
L'enllaç és aquest: http://www.estoescine.com/films1353.htm

Espero que et cnvenci, perquè realment és molt interesant.
Apa siau!

Miquel dijo...

Hola Noelia,

Si cliques a la imatge de la pel·licula, doncs aquest enllaç et porta a la sinopsis, però no hi ha cap problema perque treguis la sinopsis d'allà on vulguis, o et sigui més fàcil trobar-la.

Apa sort!